За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

четвъртък, август 27, 2009

Pandorum ( 2009 )

Световна премиера: 18/09/2009
Жанр: Екшън / Приключенски

Режисьор:
Крисчън Алварт
Сценарист: Травис Милоу
Участват: Бен Фостер, Денис Куейд, Гам Гигандет, Норман Рийдъс, Андж Трауе, Кунг Ли


Трейлър

Трейлър - официален сайт

Сюжет

Нещо не толкова необичайно напоследък - филм, който намесва края на света. Посланието обаче се вписва по-интригуващо. Нека не ни е страх от края на света, а от нещото, което идва след това.

Двама астронавти се пробуждат от много дълбок сън в зала, на очевидно изоставен космически кораб. Наоколо е катранено черно всичко, адска тъмница. Те са дезориентирани, а единствения звук, достигащ до тях е тътена и скърцането от вътрешността на космическия кораб. Те не могат да си спомнят нищо - кои са всъщност, каква е мисията им ?

Единствения изход от залата, в която се намират е тясна и тъмна вентилационна шахта. Ефрейтор Бауър, по-младият от двамата, се решава да пропълзи през нея, докато другия - Лейтенант Пейтън, остава за да се грижи за безопасността и колкото е възмжно да охранява с помощта на радиостанция. Слизайки все по-надолу и във вътрешността на кораба Бауър започва да разкрива ужасяващата реалност. Бавно шокиращите и смъртоносни тайни на привидно изоставения космически кораб се разкриват. Астронавите осъзнават , че оцеляването на човечеството лежат на техните действия и решения.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar