За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

неделя, август 30, 2009

Did You Hear About the Morgans? ( 2009 )


Световна премиера: 11/12/2009
Жанр: Комедия / Романтика

Режисьор: Марк Лаурънс
Сценарист: Марк Лаурънс
Участват: Сам Елиът, Мери Стийнбъргън, Хюг Грант, Сара Джесика Паркър, Майкъл Кели, Елизабет Мос

Трейлър

Сюжет

Ето я и нея .. звездата от филма "Сексът и Градът" ! Феновете й може да бъдат очаровани от присъствието й на големия екран отново. Този път обаче тя ще е семейна ..

Комедията "Did You Hear About the Morgans?" разказва за преуспяла двойка от Манхатън - Мерил и Пол ( Сара Джесика Паркър и Хюг Грант ), чийто почти перфектен живот се отличава с един единствен провал. А именно с разпадащият им се брак. Жалко наистина ! Но бъркотията около любовния им живот не струва в сравнени с това, което им предстои да преживеят. Пол става свидетел на убийство и така и двамата се превръщат в мишени за убийците. Федералните от своя страна намират начин да ги защитят естествено. Включват ги в програмата за защита на свидетелите и ги изпаращат далеч далеч от техния обичан Ню Йорк. Настаняват ги в малко закътано градче в Уайоминг.

Това се оказва изптание за градската двойка, но условията и премеждията откриват нови аспекти в техния любовен живот, който преди това е бил пред разпадане. Сега в техния свободен от BlackBerry живот Морганс имат възможността да забавят темпото, да се вгледат един в друг и да запалят отново страстта, която ги е събрала преди това.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar