За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

четвъртък, май 14, 2009

Up (2009)

Световна премиера: 29/05/2009
Жанр: Анимация, Комедия, Приключенски


Режисьор: Пийт Доктър
Участват: Ед Аснър, Кристофър Плъмър, Джон Разенбергер, Делрой Линдо, Джордан Нагай




Трейлър



Сюжет

Най-накрая , от толкова време очаквам някоя сладка анимирана комедийка и ето я и нея ! Walt Disney подобаващо успяха да ме изненадат - мен и още мног oпочитатели нa анимациите. Защото децата в нас не са се загубили :) И така, нека все пак да ви споделя за какво става въпрос във филма, който вече чакам с нетърпение и е перфектното начало на лято 2009.
Приключенската комедия разказва за 78 годишен старец, който продава балони - Карл Фредриксен. Той най-сетне успява да изпълни мечтата на живота си - да изживее невиждано приключение като изследва глобуса. И успява като връзва хиляди балони за къщата си и отлетява за дивата природа на Южна Америка. В последствие обаче той открива , че един от най-големите му кошмари го е последвалв неговото пътуване. Този негов кошмар е едно 8 годишно момченце, което е огромен оптимист, изследовател на дивата природа - Ръсел. Пийт Доктър ни кани на едно страхотно приключение в един изгубен свят с най-чаровното ду на света.
За наше щастие това прекрасно филмче ще бъде представено и на 3D кино, което го прави още по-привлекателно! Приятно гледане ! :)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar