За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

четвъртък, август 13, 2009

G.I. Joe: The Rise of Cobra ( 2009 )

Световна премиера: 07/08/2009
Жанр: Екшън / Приключенски

Режисьор:
Стивън Сомърс
Участват: Сиена Милър, Денис Куейд, Джозеф Гордън-Левит, Чанинг Тейтум, Рейчъл Никълс, Кристофър Еклестън, Марлон Уейанс



Трейлър


Сюжет

Paramount Pictures и Hasbro , чийто предишно сътрудничество изкара наяве супер успешният филм "Трансформърс", сега сливат сили с Spyglass Entertainment за още едно невероятно и неочаквано екшън приключение на големия екран - "G.I. Joe: The Rise of Cobra." Този филм застана начело на световните бокс офис класации като донесе приходи от $67,079,587 . В момента в Интернационалната база за филми ( imdb.com) филмът се подвизава с рейтинг от 6.1 пункта, което е малко под очакваното. Критиците от своя страна изразяват много негативни мнения за него, във връзка с това, че е поредният блудкав екшън филм. За щастие обаче, ако критиците дават оценка между 3-4 , то зрителите определено са от 1 до 2 единици по-високо в преценките си. Дали си заслужава ? .. Ето за какво става въпрос.

Действието протича от Египетската пустиня до дълбоките дебри на полярните шапки. Елитният G.I. JOE екип има на разположение наистина най-последните и модерни шпионски и военни приспособления и екипировки. Те им помагат във войната с корумпираният военен - дилърът Дестро, както и с увеличаващото се съмнително влияние и сила на мистериозната организация Кобра. Екипът се бори с това, тази организация да не превърне света в хаус.

Още нещо, което може да се каже в полза на този филм е и , че се продуцира от Стивън Сомърс, който е известен с филмите си "Мумията" и "Мумията се завръща".
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

1 коментара:

Игри каза...

Ефекти - 6
сюжет - 3