За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

петък, август 14, 2009

Saw VI ( 2009 )

Световна премиера: 23/10/2009 Жанр: Ужаси

Режисьор: Кевин Грютер
Участват: Шони Смит, Тобин Бел, Костас Мандилор, Бетси Ръсел, Марк Ролстън, Питър Аутъбридж

Другите части на поредицата SAW

Трейлър

Сюжет

Ето я и поредната част на уникалния филм Saw. И този път феновете на филма могат да бъдат сигурни в едно - Играта се затваря в пълен кръг ... поне така твърдят постерите. Дали е така, дали това ще е последната част ? Ето и как всичко се затваря.

След смъртта на специален агент Питър Страам, остават само двама от агентите ветерани във ФБР, а именно - агент Дан Ериксон и агент Фиск. Марк Хофмън е повикан в моргата във връзка с тялото на Джон Креймър, за разпит. То е отворено за аутoпсия и в него е намерена касета. Касета е намерена и в мъртвото тяло на Ножаря. Тя твърди, че Хофмън няма да се оттърве от омагьосания кръг, а игрите на Ножаря ще продължат. Фиск и Ериксон внезапно изчезват, а Хофмън е възпрян от обстоятелствата - открива друг запис, който му казва, че ако не играе играта, целяща да ги открие, непознат ще разкрие всичко на шефа на полицията, което Хофмън е направил.

Дали ще е толкова заплетено, колкото и до сега. Филмът обещава да е дори повече ! А дали великата схема на Ножаря най-накрая е разкрита ?
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar