За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

петък, юли 31, 2009

The Surrogates (2009)


Премиера в България: 02.10.2009
Световна премиера: 24.09.2009
Жанр: Екшън, Фантастика, Трилър

Режисьор: Джонатан Мостоу
В ролите: Брус Уилис, Рада Мичъл, Виг Раймс, Розамунд Пайк, Хелена Мадсън, Джеймс Франсис Гинти, Майкъл О'Тул




Трейлър

Сюжет

Великото трио, сътворило страхотното продължение на Терминатор - Terminator 3: Rise of the Machines се завръща, за да ни удиви с още един впечатляващ проект. Отново се засяга бъдещето, но този път хората живеят изолирано един от друг като единствената им комуникация с приятелите и познатите им се извършва чрез роботи. Те представляват техни социални заместители , които изглеждат по-добре от самите им човешки съответствия. ( Интересното в случая е колко много тази виртуална реланост наподобява в момента нашумялата игра Second Life )

Брус Уилис играе ролята на агент от ФБР, който използва своя социален заместник в помощ на разследване убийството на един гениален колежанин, който всъщносtте измислил и сътворил роботите. Смъртта му е последвана от още няколко, всъщност тя представлява разрушаване на социалните заместители ( аватари ) на тези хора. Случаят се заплита изключително много с времето. Оттеглилият се детектив обаче , за да хване убиеца трябва да преживее нещо отдавна позабравено - да излезе от безопасността на дома си в реалния живот. Причина за това е че и неговия заместител е похитен и разрушен. Това ще му се случи за пръв път от много години насам - да прекрати пълната изолация и да навлезе наистина в живота. За да се справи обаче, той търси помощта и на друг агент - Рада Мишел, за да проследят целта.

Дали наистина това вещае бъдещето ? Всъщност никой не може да каже със сигурност, само това, че технологиите определено завземат живота ни, което до някаква степен накрая ще доведе до положението, представено във филма. Докато това стане все още може да се наслаждаваме на реланото кино, така че приятно гледане !
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

1 коментара:

Вал Гетова каза...

Многообещаващ филм, но нека видим наистина как ще се справи ...