За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

вторник, юли 07, 2009

Homecoming (2009)

Световна премиера: 17/07/09
Жанр: Ужас / Трилър

Режисьор: Морган Дж. Фрийман
Участват: Миша Бартън, Джесика Струп, Мат Лонг, Майкъл Ландис






Трейлър

Сюжет

Интересна продукция на Морган Фриймън, която дава възможностна небезизвестната ни Миша Бартън да се изяви за пореден път. И то не в какъв да е филм, наротив, тя се намесва във филм на ужасите, заедно с Джесика Струп , за която те са често явление. Не сме си я представяли в тази светлина, нали ?

Майк е звезда и то не каква да е , а футболна. Той е куотърбек в малко градче , където футбола е всичко за жителите му. След като получава стипендия в Северозападния Университет той се завръща в дома си по време на Коледната си ваканция и всички са безкрайно изненадани да го видят с нова приятелка - Елизабет. Тя е прилично богато момиче от Чикаго. Но най-изненадана от всички в града е бившата му приятелка - Шелби, която той е третирал като кралица, а сега .. Тя отчаяно иска Елизабет извън "общата картинка". След странна катастрофа с кола Елизабет е наранена и така се стичат обстоятелствата , че тя остава на милосърдието на Шелби. Целият ад се отваря, когато Шелби прави всичко възможно , за да върне Майк отново.

Дали Миша Бартън ще се справи с подобен сериозен филм? Това все пак не е "Кварталът на Богатите" и все пак, нека й дадем шанс. Приятно гледане !

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar