За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

петък, юли 03, 2009

Funny People (2009)


Премиера в България: 16.10.2009
Световна премиера: 30.07.2009

Жанр: Драма, Комедия

Режисьор:
Джъд Апатоу
В ролите: Адам Сандлър, Сет Роугън, Джона Хил, Ерик Бана, Лесли Ман, Джейсън Шварцман, Сара Силвърман, Eminem




Трейлър


Сюжет

През последните няколко години писателят и директор Джуд Апатоу ( "The 40-Year-Old Virgin," "Knocked Up" ) ни показа, че не съществува нищо свещенно и сакрално - нито губенето на девствеността, нито чудото на раждането. Сега това е третият му филм, за който казва : "Опитвам се да направя наистина сериозен филм, който да е 2 пъти по-смешен от предишните ми. Пожелайте ми късмет! " Той знае ли колко смешни са наистина предишните му ленти ?! Удивителни. Ето и нещо за историята на тази екранизация.

Адам Сандлър играе ролята на много успешен комедиант на име Джордж Саймънс. Той обаче открива , че има неизлечимо заболяване, свързано с кръвта, което му дава не повече от година живот. Айра Райт (Сет Роугън) е нов в бранша и мъчеща се да изгрее звезда. Той не е толкова успешен комедиант, който работи това, за да може да си плаща сметките. Той все още се старае да подобри представянията си на сцената, които той нарича изкуство. Какво е близкото между двамата мъже, дали не е това, че и двамата нямат близки приятели в живота си ?

Една нощ Джордж (Адам Сандлър) наблюдава представянето на Айра (Сет Роугън), тъй като дваата се засичат да изнасят представленията си в един и същи клуб. Джордж (Адам Сандлър) решава да назначи Айра като свой помощник асистент, за да подгрява шоутата му. Това сближава двамата коемдианти и ги прави близки приятели. Джордж (Адам Сандлър) научава Айра в хода на съвместната им работа как да печели публиката докато е на сцената, а Айра помага на болния Джордж да открие как да направи прекрасен завършек на кариерата си.

Дали този филм ще е по-смешен от останалите на режсьора ? Само Вие може да прецените. Приятно гледане !
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

2 коментара:

nova tv online каза...

Това ще се гледа... макар че след Ice Age 3 не вярвам някога да се смея така на филм :)

Вал Гетова каза...

Силно се надявам да е добро филмче :) Адам Сандлър трябва да се справи подобаващо.