За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

петък, юли 04, 2008

Неуловим (Wanted) 2008

Жанр: екшън

Режисьор:
Тимур Бекмамбетов

Сценарий: Майкъл Бранд, Дерек Хаас
С участието на: Джеймс Макавой, Анджелина Джоли, Морган Фрийман, Терънс Стамп, Комън, Крис Прат





Трейлър може да гледате ТУК

Сюжет:

Сценарият е адаптиран за голям екран от тандема Майкъл Бранд и Дерек Хаас, които записаха имената си зад успеха на “Бързи и яростни” и “3:10 до Юма”. Главните роли в “Неуловим” се изпълняват от звездите Джеймс Макавой (“Изкупление”), Анджелина Джоли (“Мистър и мисис Смит”), Морган Фрийман (“Седем”) и Терънс Стамп (“Електра”). Търсейки подходящи места за снимките и олекотяване на бюджета, екипът на продукцията е заснел голяма част от филма в Чехия и Унгария.

Животът на Уесли Гибсън (Джеймс Макавой) е пълен провал - никой не го взема на сериозно, дори и неговата приятелка. Притискан ежедневно от шефа си, Гибсън не прави нищо, за да подобри нещата, до момента, в който промяната не идва сама. Тя се явява в лицето на изкусителната Фокс (Анджелина Джоли), която му отваря очите за цял един нов свят. Уес научава, че баща му е бил наемен убиец за тайна организация, но наскоро са го убили.

Убеден от Фокс и лидера на Агенцията - Слоън (Морган Фрийман), той решава да приеме предложението да заеме мястото на баща си в системата. Уес с учудване установява, че наследствено му е заложено да борави с лекота с оръжията, което с помощта на Фокс го превръща в машина за убиване. Времето тече и Уес започва да разбира, че никой няма право да му казва какво да прави и трябва сам да контролира съдбата си.


Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

3 коментара:

Анонимен каза...

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown каза...

Страшно филмче :)
Поддържа интереса на зрителя през цялото време. За Анджелина ще кажа само ,че е както винаги в пълния си блясък и браво на режисьора Тимур Бекмамбетов.
Чакам с нетърпение да излезе и третата част ,"Twilight Watch",на фантастичната му трилогия :))

Гледайте "Неуловим",няма да съжалявате !

Вал Гетова каза...

Ами да, филмчето го гледах на голям екран и останах повече от възхитена и очарована, мисля , че това е един от най-добрите филми на госпожица Джоли и се надявам скоро да я видя отново на големия екран с толкова добър сюжет и ефекти. Наистина няма да съжалявате, ако го гледате ! :)