За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

събота, юни 13, 2009

The Twilight Saga: New Moon (2009)


Световна премиера: 20/11/2009
Жанр: Фантастика / Ужаси

Режисьор: Крис Уетс
Участват: Греам Грийн, Камерън Брайт, Ники Рийд, Дакота Фанинг, Майкъл Шийн, Елизабет Рийзър, Кристън Стюарт, Питър Фачинели, Робърт Патинсън

Трейлър

Сюжет
Ето я и нея .. сагата на един от най-нашумелите филми в момента - Twilight продължава с пълна сила. Книгите станаха сензация след като излезе първата част от филма, естествено се изкупуваха като топъл хляб. Интересното е че историята по-скоро е насочена към по-младите, онзи ден в автобуса една жена на около 55 години разлисти първата книга от трилогията. Явно историята е успяла да докосне любопитствто на много и разнообразни хора. Нека видим каква е втората част на филма.
На партито за 18тия рожден ден на Белла тя успява да се пореже с хартия .. което се оказва доста изкушаващо и тя бива нападната от Джаспър. Ето защо The Cullens решават да се преместят, което според тях ще е най-добре за Белла. Така че, те заминават от Форкс, оставяйки я с разбито сърце. Тя намира утеха в един семеен приятел - Джакоб Блек, който случайно се оказва върколак. Но преди да замине Едуард кара Белла да му обещае, че няма да прави глупости и необмислени неща, въпреки, че той вече е нарушил обещанието си - да бъде толкова дълго при нея, колкото тя има нужда и иска. Това я подтиква и тя да наруши своето дадено обещание. Тя отива на гмуркане от скали, което кара Едуард да си мисли , че се самоубила, макар , че е пределно ясно, че е било с развлекателна цел. И така Едуард заминава за Италия, а целта му е да предизвика the Volturi, за да го убият. Алис обаче открива Белла и така се започва състезанието до Италия, за да спрат предстоящото събитие, запланувано от Едуард.
Установихме, че филма не само се харесва, но и се създадоха много фенклубове на филма и актьорите, които участват. Това ме кара да си мисля, че и втората част ще е уникално преживяване за почитателите и едно добро попадение в бокс офиса. Приятно гледане !:)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

6 коментара:

Вал Гетова каза...

Нещо не ме заинтригува в интерес на истината този филм, че и предипния... дори книгите не ми се сториха достатъчно интересни, за да си ги купя ...

Unknown каза...

Любимият ми филм, а книгите са страхотни...

Вал Гетова каза...

Радвам се :) Приятно гледане тогава ;)

Анонимен каза...

mn sa qki knigite,vsi4kite sam gi pro4ela vee ot dosta vree i sega s netarpenie 4akam da izleze i vtoriqt film.parviqt pojana golqm uspeh.ne se samnqvam i ,4e s vtoriq 6te e taka!!!!!

Анонимен каза...

Историята не е типичната за вампири и върколаци.Не като "Блейд" например.По-скоро е любовна история.Има тръпка.

Online tv каза...

Жена ми е луда по този филми. Мен лично малко ме дразнят любовните истории.
Днес прочетох, че се окачват още две части. А актьорите ще получат по 25млн долара.