За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

сряда, юни 24, 2009

(500) Days of Summer (2009)

Премиера в България: 09/10/2009
Световна премиера: 24/07/2009

Жанр: Комедия


Режисьор:
Марк Уеб
В ролите: Зоуи Дешанел, Джефри Аренд, Оливия Хауард Баг, Патрисия Белчер, Крис Конъл, Ивет Никол Браун



Трейлър

Сюжет

Момче среща момиче. Момчето се влюбва. Момичето - не. Това не е любовна история, а една история за любов. Този филм представя на зрителя модерна любовна история, която се развива по начин, по който никой не е очаквал. Историята е трудна, но също така и пълна с живот, тя е смешна и тъжна, едно заплетено и объркано пътешествие от възходи и падения, които не съвпадат с очакванията ни къде трябва да се случват и къде не.

Том е нещастен писател на поздравителни картички, който също така е и безнадежден романтик. Той е отчаян и заслепен, когато приятелката му Самър го изоставя. Той се връща обратно и преминава през всички спомени и периоди от техните 500 дни "заедно" , мъчейки се да разбере къде са се объркали нещата между тях. Неговите размисли в крайна сметка го карат да преоткрие неговата собствена страст към живота.

Да, определено историята не е типичният романс, явно има с какво да ни изненада, с какво да ни трогне, та дори и да ни накара да се замислим. В разгара на лятото всеки може да отдели час и половина и да се опита да размисли заедно с филма за някои отминали моменти. Въпреки всичко това е комедия, очаквайте и доста комични ситуации.
Приятно гледане !

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar