За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

четвъртък, януари 29, 2009

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) | Ледена Епоха : Зората на динозаврите (2009)

Световна премиера: 01/07/2009
Жанр: Анимация/ Комедия


Режисьор: Карлос Салданха
В ролите: Рей Романо, Джон Легуизамо, Денис Леъри, Куийн Латифа, Крис Уедж
ТрейлърСюжет

Не, аз просто не се сдържах да изчакам повечко детайлна информация за един от най-чаканите филми това лято... да точно лятото може да чакаме Ледена Епоха 3. Това е ледения пейзаж, който ще ни спаси от 40те градуса на термометъра :) А сега нека разкрием поне малко за сюжета на тази нова доза усмивки.
Героите от световно известната поредица "Ice Age" и "Ice Age: The Meltdown" се завръщат с пълна сила, за да участват в още едно вълнуващо и неповторимо приключение ... из епохите :) Катерицата, така познатия ни грозноват , но толкова симпатичен персонаж продължава да преследва този така недостижим и бленуван лешник, докато всъщност може би открива истинската си любов... която за наша изненада не се яде, но отново се прави на недостъпна и е също толкова забавна , колкото и нашия герой с лешника:) Мани и Ели сега чакат раждането на малкото си мамутче, Диего, съблезъбият тигър продължава да се чуди дали израства и се превръща в мекушавец, който не знае как да си ползва ноктите, а любимецът ни - Сид, сънливецът се забърква внеприятности , когато създава свое собствено временно семейство като приютява динозавърски яйца. Цялата банда тръгва на мисия за спасяването на нещастния Сид, но същевременно се забърква в мистериозен подземен свят, където те имат изключително близки срещи с истински динозаври, борят се с флората и фауната, беснеят и се срещат с безмилостния, едноок и лукав като невестулка Бък.
Толкова много премеждия и смях, а вие вече нямате търпение да ви стане горещо, за да гледате премиерата, имайте търпение и се насладете за сега само на трейлъра. Приятно чакане и гледане ! :)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

1 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.