За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

неделя, септември 06, 2009

Zombieland (2009)


Премиера в България: 20.11.2009 Световна премиера: 09.10.2009
Жанр: Ужаси, Комедия, Екшън

Сценарист: Пол Верник, Рет Рийс
Режисьор: Рубен Флечър
В ролите: Мила Кунис, Бил Мъри, Ема Стоун, Уди Харелсън, Абигейл Бреслин

Трейлър

Сюжет

Новият филм на Columbia Pictures е интересна комбинация между комедия и хорър, което напоследък се наблюдава като тенденция да се създават такива ленти.

"Zombieland"
разказва историята на двама мъже, които са открили начин да оцелеят в свят, гъмжащ от зомбита. Колъмбъс (Джеси Елсенбърг) е един голям пъзльо, но когато те е страх да не бъдеш изяден от зомбита , страхът просто те пази, за да останеш жив. Талахаси (Уди Харелсън) от друга страна няма никакви страхове нито ит зомбитата, нито от това, което те могат да му причинят. Той с удоволствие би им сритал безсмъртните задници.

Бъзльото и безстрашния са страхотна комбина за оцеляване, но сега, сега е различно. Те обединяват силите си с Уичита (Ема Стоун) и Литъл Рок (Абигейл Бреслин), които също са открили уникални и успешни начини да се пазят от набрзите на зомбитата. Всички те обаче се изправят пред едно трудно решение - кое е по-лошо : да разчитата един на друг, което не им е присъщо или да бъдат убити от безсмъртната напаст. Решението ? ... То е само тяхно.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

1 коментара:

Съновник каза...

Филма има доста голям рейтинг в IMBD. Абсолютно не заслужен според мен. Има 2-3 интересни моменти, и доттук. Така и неуспях да се усмихна, като за комедия, а като екшън няма и да го коментирам