За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

четвъртък, септември 17, 2009

Where the Wild Things Are (2009)


Световна премиера: 16/10/2009
Жанр: Приключенски / Семейни


Режисьор: Спайк Джонз
Сценарист: Дейв Егерс, Спайк Джонз
Участват: Марк Ръфало, Джеймс Гандолфини, Лаурън Амброус, Катрин Кийнър, Макс Рекордс

Трейлър

Сюжет

Класическата книга на Морис Сендак се появява и на големия екран в приключенска история, която ще се хареса на всяко едно поколение. Филмът определено е предназначен за всяка възраст, дори за отдавна порасналите деца.

Филмът проследява приключенията на Макс - шумно и чувствително момче, което се чувства крайно неразбрано в дома си. След като се скарва с майка си и бива изпратен в стаята си, въображението му бива свободно да прави каквото си иска. То го транспортира до буйна и оживен гора, която граничи с огромно море. Въодушевен от картината той предприема плуване до земята , където са дивите неща. Там пакостите и белите са нещо нормално, а самия Макс определя правилата.

На тази земя той се среща с мистериозни и странни същества, чиито чувства са толкова диви и непредвидими като самите им действия. Тези същества копнеят за лидер, който да ги защитава и направлява, точно както и Макс мечтае да има кралство, което да управлява. Когато малкото момче е коронясано то дава обещание на дивите същества, че ще създаде място, където всички ще са юастливи. Само дето той не е предполагал, че управлението на кралство не е чак толкова лесно. А взаимоотношенията в него всъщност са много по-объркващи и неясни отколкото Макс си е мислил първоначално.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar