За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

събота, август 22, 2009

Motherhood ( 2009 )

Световна премиера: 02/10/2009
Жанр: Комедия


Режисьор: Катерина Дикман
Сценарист: Катрин Дикман
Участват: Ума Търман, Антъни Едуард, Мини Драйвър, Саманта Бий



Трейлър

Сюжет

Всяка жена в един или друг момент стига до там, че да е майка. Дали е толкова трудно или пък определено си е голяма забава... ? Този филм не поучителен, нито възпитателен, просто се посмейте на майчинските неволи.

Елиза Уелч (Ума Търман) е бивша писателка, която се превръща в писателка-майка-блогърка, доста модерно, но и трудно. Тя живее и работи в два апартамента под наем, в сграда без асансьор, смачкана в средата на малкото градче Грийнуич. Тя става и започва от зазоряване. Нейният to-do лист е впечатляващ: да подготви до последния детайл партито на 6 годишната си дъщеря, да внимава с прохождащия си син, да води битка за паркинг място, водейки безсмислени спорове и конфронтации. Тя трябва да провежда "политически" разговори с арогантни и надменни майки и да оправи недоразумението с нейна приятелка и изповедта й, възникнало след публикуването на съответните признания в блога на Елиза. Дълъг списък !

На всичкото отгоре Елиза решава да се запише в състезание , което се организира от списание, посветено на родителите. Единственото, което тя трябва да направи е да напише 500 думи в отговор на въпроса : "Какво означава майчинството за мен?". В процеса да се мъчи да приключи до падането на нощта, за да сложи тези мисли в думи, които "не звучат като лошо копирана реклама". Тогава майката в нея преоткрива гласа си и осъзнава кое е истински ценно в живота й.


Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar