За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

неделя, юли 19, 2009

Cloudy With a Chance of Meatballs ( 2009 )

Световна премиера: 18/09/2009
Жанр: Анимация / Комедия

Режисьор:
Крис Милър, Фил Лорд
Участват: Бил Хейдър, Ана Фейрис, Трейси Морган, Брус Кемпбъл, Анди Самбърг, Джеймс Кан




Трейлър

Сюжет

През 2010 гoдина, продукцията на Columbia Pictures и Sony Pictures Animation - "Cloudy with a Chance of Meatballs" ще е най-апетитното събитие откакто макароните срещнаха сиренето. Вдъхновен от едноименната детска така обичана книга, филмът се фокусира върху градче, където храната пада от небето като дъжд.

Бил Хейдър ще озвучава Флинт Локууд. Той е млад изобретател, който мечтае да създаде нещо, което би променило живота на всички в града. Може би не случайно и името на града е "Дъвчи и гълтай" ( Chewandswallow ). Флинт цял живот създава изобретения, които са нежелани или сбъркани по един ии друг начин, така ,че причиняват само нещастия. Ето защо в един момент той решава да спре да бъде безполезен и се мъчи да се справи със световния глад. Той разработва метод , чрез който да може директнo да превръща водата в храна и разкрива ефектите от това на света. Гладът е елиминиран с помощта на времето, което донася храна, но проблема с глобалните пропорции нараства до момент , в който машината, създадена от Флинт еволюира и приема собствен разум. А какви са последствията от това ... ?

Ана Фейрис взема ролята на Сам Спаркс. Тя е синоптичка, която отразява феномена. Тя умело скрива нейната интелигентност зад закачлива и забавна външност. Джеймс Каан поема ролята на Тим Локууд - бащата на младия изобретател, който обаче се оказва технофоб. Анди Самбърг влиза в кожата на Брен - градският побойник, който тормози Флинт от детството им. Брус Камбел е кмета Шелбърн, който вижда в изобретението на Флинт бъдеще за града и начин той да се появи на картата. Друго, което му предоставя лично откритието е и слава. Това е и причината кметът да се мъчи да присвои изобретнието.

Не са малко приключенията , през които героите ще преминат, още повече, че и са изключително апетитни. За това заредете се с достатъчно нещаз а хрупане , когато решите д гледате забавната комедия.
Приятно гледане !

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar