За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

понеделник, юни 08, 2009

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Световна премиера: 26/06/2009
Жанр: Фантастика / Екшън

Режисьор: Майкъл Бей
Участват: Тайрийс Гибсън, Кевин Дън, Шиа ЛяБьоф, Меган Фокс, Джош Дъхеймъл, Джон Туртуро, Роман Родригес, Джулие Уайт, Джон Бенджамин, Изабел Лукас



Трейлър


Сюжет


Отново по комикс, отново познатия екшън и интересните герои - всяка джаджа, превърната в робот. Няма как да очакваме сензационен филм, но за жанра си е добър, предвид това, че е екшън .. предвид това, че е създаден и по комикс. За сметка на това е един от най-печелившите филми за момента. В интерес на истината тук обаче отново можем да открием интересна фигра - тази на Меган Фокс , която нашумя изключително много покрай слуховете, че ще замества Анджелина Джоли като Лара Крофт. Повече по темата четете тук -> Tomb Raider : Чифт големи гърди се завръщат на екрана И все пак нека споменем и сюжета, може пък и да Ви допадне.
Става въпрос за това, че края на битката за планетата Земя е приключила, но за сметка на това битката за Вселената сега започва. След завръщане на Кибертрон, Старскрийм започва да приема команди от Десепционистите. Това ги кара да вземат и решението да се върнат на Земята, този път със сила.Автоботите вярват в мира и това, че той може да съществува. Те обаче откриват, че мъртвото тяло на Мегатрон е откраднато от Американските военни част от Скорпинокс, който упява да го съживи с помощта на останалата му искрица. Сега Мегатрон се завръща, търсейки отмъщение, заедно със Старскрийм и още повече Дисепциони са на път. Дали Автоботите ще се справят с опасността и с приближаващия проблем ... ами ще разберем много скоро. Както на повечето филми, краят е почти предначертан, но все пак остава насладата на окото от доплнителните ефекти и изпълнението на сюжета. Нека не го пропускаме.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

1 коментара:

Игри каза...

Не се ли очаква и трета серия или нещо бъркам ?