За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

четвъртък, май 28, 2009

Погледни детайлно - "Пиксар" препоръчва

След представянето на най-новият филм на Пиксар не се сдържах да споделя няколко открития относно лентите на тази компания, известна с анимациите си, които наистина ме удивиха !

Нека започна от там, че Пиксар крие много "великденски яйца" (скрити подсказки) във филмите си. На съседното изображение може да забележите съответните подсказки за филмчето WALL-E. Екипа, работещ по новите продукции обича да крие елементи от тях, например герои. Обикновено ги вплитат в бекграунда на някои сцени от вече излязъл техен филм.

За нагледен пример на гореспоменатото мога да ви предложа следното : играчката на Бу, главна героиня в "Таласъми ООД " е рибка... и не коя да е рибка , а именно Немо - малката изгубена рибка, която накара дори и родителите да седнат пред екраните , за да го гледат ( "Търсенето на Немо" ). Друг пример за скрит герой на престоящ филм е именно в "Търсенето на Немо", където в зъболекарския кабинет едно дете чете комикс и то не на кой да е , а на The Incredibles. WALL-E пък се появява в ДВД-то на така любимия ни мишок - "Рататуи"( в кратката версия - Твоят приятел плъха). А кучето от сегашната филмова лента на Пиксар - "Up" изниква като силует отново в "Рататуи" - преследвайки Реми от стените на сградата. Изумително нали ... всеки път можем да търсим героя от следващия филм, но дали ще познаем кой ще е той ? ..
Знаците и подсказките не спират да ни засипват, въпрос на наблюдателснот е да ги съзрем. Ако не се справяте добре с това мога да насоча вниманието Ви към филмчето "Up", където се появява малко плюшено розово меченце. Сцената където се забелязва е в спалнята на детенцето, когато къщата на Карл полита в небето, точно до леглото й.

Дали може да е новият герой от предстоящия проект на Пиксар - "Toy Story 3" ? Тази теория е потвърдена от Джонас Ривера, продуцент, в скорошно интервю. А ето какво казва той : " ..долу до леглото е една от новите звезди на "Toy Story 3" .
Все още обаче не са издадени други факти около героя и личността, която ще го озвучава. Още една интересна снимка на завоалираните послания на Пиксар може да погледнете на следващото изображение.

Рисунката на стената ни показва Дъг, кучето и Кевин, птицата - същества, които Карл ("Up") среща по време на пътешествието си.

Интересно, нали ? :)



Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar