За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

събота, април 18, 2009

Angels & Demons ( 2009 ) | Ангели и демони (2009)

Световна премиера: 15/05/2009
Жанр: Драма / Трилър

Режисьор: Рон Хауърд
Сценарист: Дан Браун
Участват: Том Хaнкс, Айлет Зорер, Стилан Скарсгард, Еван МакГрегар, Девид Паскуеси, Козимо Фуско, Алън Дула




Трейлър




Сюжет

Гледахте ли 'Шифърът на Леонардо'? Четохте ли книгите на Дан Браун .. 'Шестото клеймо','Шифърът на Леонардо','Цифровата кула' .. Ако сте значи това е следващото нещо, което ще ви накара да подскочите от удоволствие - филм по книга на Дан Браун - отново ! За киноманите, който следят редовно най-заплетените загадки, най-тайните общества, най-големите и скандални открития, това си е цяла находка на големия екран. Като почитателка на този тип филми бих казала, че си е престъпление да чакам още 3 седмици преди да имам възможността да гледам филма, но съм убедена че чакането ще си заслужава, а сега нека малко и за сюжета за поредния шедьовър на Дан Браун ..
Лангдън открива доказателство за възраждането на древното тайно общество на Илюминатите - най-могъщата подземна организация в историята. Това го изправя и пред смъртна заплаха - съществуването на най-презирания и мразен враг на тайното общество, а именно - Католическата църква. Когато Лангдън разбира, че часовникът на Илюминатите тиктака безмислостно и безспирно, като детонатор на бомба със закъснител, той заминава за Рим, където се присъединява към силите на Витория Ветра - красива и енигматична италиянка - учен. Въвличайки се в безспирно екшън преследване из тайни подземия, опасни катакомби, изоставени катедрали и дори достигайки до сърцето на най-скришната и потайнствена подземна гробница на земята. Лангдън и Ветра ще последват 400 годишна следа на древни символи които дават последните надежди на Ватикана да оцелее.
Ангели и Демони е един филм, който ще развълнува за пореден път духовете на хората, поради скандалните си разкрития и символики. Но това не е попречило на автора на книгата да я превърне в шедьовър, какво тогава би спряло почитателите да не гледат филма. Все пак вече на голям екран се насладихме на Шифърът на Леонардо. Остава да ви пожелая приятно чакане на новия филм и приятно гледане ! :)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

3 коментара:

Вал Гетова каза...

Въпреки че филма 'Шифърът на Леонардо не беше много подробен и на моменти пропукаше съществени части от книгата ... надявам се че този път режисьорът ще си е свършил работата както трябва :)

Unknown каза...

Не съм чела книгата, но филма е страхотен! :)

Вал Гетова каза...

Надявам се да е така, тъй като много познати, чели книгата са силно разочаровани от филма и все още аз лично изпитвам колебания дали да го гледам или да разлистя страниците :)