За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

петък, март 06, 2009

Fast and Furious 4 (2009) | Бързи и яростни 4 (2009)

Световна премиера: 03/04/2009
Жанр: Екшън

Режисьор: Джъстин Лин
Участват: Джордана Брустър, Пол Уокър, Джон Ортиз, Мишел Родригез, Вин Дизел, Лаз Алонсо, Гал Гадот




Трейлър



Сюжет

Дръжте се дами .. двигателите са запалени, гумите свистят и естествено миришат на изгоряло. черния дим ви обгръща... 3 2 1 , старт... да, точно така Вин Дизел и Бързи и яростни 4 ще ви запалят ! По- бързи и по-яростни от всякога, улиците не са това, което бяха ! :)
Връщаме се точно там, да, на улицата, където всичко започна, двама мъже и две жени се събират отново, за да ни разтърсят с малко мускули, с малко силна музика и екзотични коли в Лос Анджелис, както и круизът им в Мексиканската пустиня, който се оказва невероятно преживяване. Когато престъпление докарва четиримата в Ел Ей, беглецът Дом Торето възобновява враждата си с агент Брайън О'конър. Въпреки създалите се обстоятелства се оказва, че на тях им се налага да се изправят срещу общ враг. Дом и Брайън трябва да се доверят един на друг, колкото и невероятно да им изглежда, ако наистина искат да се справят с проблема си. И така от трескаво и бясно преследване до прецизно форсиране в тесни криволичещи тунели през интернационални пътища, двама мъже успяват д анамерят най-добрият начин да получат отмъщение и възмездие - да натиснат педеала на газта до краен предел и да открият какви са възможностите зад колелата ...

Ако това все още не ви е накрало да почувствате адреналина, с който ще ви зареди филма, ами изчакайте премиерата му и го запалете на компютъра си :))) Приятно гледане и карайте внимателно ! :)

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar