За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

понеделник, януари 26, 2009

Madea Goes to Jail (2009)

Световна премиера: 20.02.2009
Жанр: Комедия

Режисьор: Тайлър Пери
В ролите: Тайлър Пери, Ванеса Ферлито, София Вергара, Кики Палмар





Трейлър





Сюжет

Можете ли да повярвате ... Тя сътворява ада зад баровете и се опитва да преговаря за свободата си, тя е баба... но каква :) След високоскоростно преследване по магистралата, най-сетне Мадеа е хваната и изправена пред съда. Отмяната на присъдата й е твърде кратка заради гневното й поведение и наставленията отправени към съдията. Точно това я праща и в затвора. Ликуващият Джо не може да се чувства по-щастлив отколкото като вижда нещастието на Мадеа. Но нейното ексцентрично семейство - семейство Браун естествено застават зад нея, прилагайки техния начин за подкрепа.
Междувременно помощник областния адвокат Джошуа Хардуей е в стихията си и гради главозамайваща кариера. Но той получава дело, което приема твърде лично и желае да спечели, за да помогне на младата проститутка и бивша наркозависима Кандис Уошингтън. Въпреки желанието си той не се справя и тя попада в затвора и на... естествено на голямата мама - Мадеа. Те се сприятеляват и Мадеа се превръща в нейна майка, като я защитава така както само тя си знае.
Изхода от цялата ситуация е неясен, но сигурното е , че ще се посмеем с тази BIG MOMMA и можем единствено да чакаме с нетърпение премиерата на филма. Приятно гледане ! :)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar