За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

събота, септември 06, 2008

The Family That Preys ( 2008 ) | Семейството, което се моли (2008)

Световна премиера: 12/09/2008
Жанр:
Комедия


Режисьор:
Тайлър Пери
Сценарист: Тайлър Пери
Участват: Кати Бейтс, Алфре Удард, Тайлър Пери, Кол Хюсър, Сана Латан, Рокмонд Дунбар, Тарая П. Хенсън


Гледайте трейлър ТУК



Сюжет


Богатата Шарлът Картрайт (Кати Бейтс)от хайлайфа и скъпата й приятелка Алис Прат (Алфре Удард) - работеща жена от средната класа с високи идеали, могат да се похвалят с дългогодишно приятелство. Изведнъж обаче, живота им бива помрачен от шума около извънбрачните афери на вече порасналите им деца, неетичния бизнес и неясна бащинска тайна, която заплашва с разруха семейното щастие и с това да разкрие истини за живота на всеки един , който е замесен.
новоомъжената и егоцентрична дъщеря на Алис - Андреа (Сана Латан) мами доверчивия си мъж Крис (дънбар) като се замисва в афера с Уилям (Кол Хюсър) - нейният шеф. Докато той пък лъже жена си Джулиан , излизайки и прахосвайки времето си с недораслата Андреа, истинската му цел е друга - да заеме мястото на майка си в доходната строителна корпорация. Междувременно другата дъщеря на Алис - Пам (Тарая П. Хенсън), мила, но не и глупава жена се жени за работлив строителен инженер (Тайлър Пери), опитвайки се да насочи семейството към нещо по-добро.
Докато семействата са заплашени от разпадане и са разкъсвани от всичките тайни, Шарлът и Алис решават да се впуснат в едно пътешествие, което им помага да преоткрият себе си и вероятно откриват начин да запазят семействата си.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar