За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

сряда, септември 03, 2008

Burn After Reading (2008)

Световна премиера: 12/09/2008
Жанр: Драма / Комедия

Режисьор: Итън Коен
Сценарист: Итън Коен
Участват: Брад Пит, Джордж Клуни, Тилда Суинтън, Джон Малкович, Франсис МакДорманд, Ричард Дженкинс, Матт Уолтън


Гледайте трейлър ТУК!

Сюжет
В главното седалище на Central Intelligence Agency в Арлингтън,психоаналитика Осборн Кокс (Джон Малкович) пристига за свръхсекретна среща. За нещастие тайната скоро е разкрита и Кокс е отстранен от случая. Той не приема добре обстоятествата и развитието на събитията и се връща до родния си град - Джорджтаун, за да работи върху записките си и пиенето си, но не задължително в този ред.Жена му Кати (Тилда Суинтън) е изумена, но определено не е изненадана. Тя вече има незаконна афера с Хари Пфарър (Джордж Клуни), женен федерален агент, и прави планове да напусне Кокс заради Хари.
Някъде другаде из дебрите на Вашингтон окръг Линда Литцки - фитнес инструктор в голяма зала едва успява да се съсредоточи върху работата си. Тя е изцяло погълната от идеята за цялостна козметична операция и поверява отговорността за това на колегата си Чад Фелдхаймър (Брад Пит) . Тя дори не забелязва, че мениджъра на салона си пада по нея.
Когато компютърен диск, съдържащ материали за CID (Central Intelligence Agency) - записките на психоаналитика, инцидентно попадат в ръцете на Линда и Чад, дуото решава да извърши геройство спрямо откритието си. "Нищо хубаво няма да излезе от това", както казва Тед, нещата излизат от какъвто и да било контрол, преплитайки се със серия от загадъчни случайни срещи, които се случват постоянно една след друга.
Един филм , в който отново може да видим брилянтната игра на Клуни и страхотната усмивка на Брад Пит. Приятно гледане !:)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar