За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

вторник, август 05, 2008

Journey to the Center of the Earth / Пътуване до Центъра на Земята (2008)

Жанр : Приключенски, фантастика, екшън
Премиера: 11.07.2008

Актьори: Брендън Фрейзър, Джош Хътчерсън, Анита Бриъм, Гарт Гилкър
Режисьор: Ерик Бревиг




И все пак трейлър може да видите ТУК.


Сюжет
:
Не мисля , че има човек, който не е чувал за историята за пътуването до земните недра, така че и не мисля да се впускам в излишни подробности около сюжета... Всъщност ако не сте запознати с историята определено сега е момента да се впуснете заедно с актьорите дълбоко в дебрите на майката Земя.
Накратко историята разказва за учен, чийто брат е изчезнал и заедно с племенника си и техен приятел планинар имат за задача да разберат какво е станало. Търсейки го те попадат на един приказен скрит свят в дълбините на земните недра. Така започва и тяхното приключение. Но като цяло историята не е най-вълнуващото преживяване, което ще получите от този филм, всъщност този филм има вариант с 4ма герои и е от поколението real 3D филмите. Така че слагайки очилата за 3D ще се насладите на един от първите филми, с цялостен сюжет , направен по този начин и несъмнено с най-добрите ефекти за 3d киното до сега.
За 2009 се очакват поне още 13 нови подобни филми, които ще завладеят киноманите със специалните си ефекти и 3D графиките си ... Очаквайте ги ! :)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar