За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

петък, септември 28, 2007

КРАЛСТВОТО (The Kingdom)

Жанр: Екшън

Актьори
: Джереми Пивен, Скот Стъбър, Джейми Фокс, Крис Купър, Дженифър Гарнър

Режисьор: Питър Бърг
Сценарист
: Матю Майкъл Карнахан


Сюжет:
В една от най-ужасяващите атаки срещу западни жители в района, терористи самоубийци взривяват над 100 души и раняват повече от 200 служители на петролна компания и техните семейства в Риад, Саудитска Арабия.

Докато бюрократите дебатират в кабинетите си, специален агент Роналд Флюри и неговият първокласен екип - лидер на отряда и експерт по експлозивите Грант Сайкс , юристката Джанет Майес и разузнавателният аналитик Адам Левит - уреждат секретно петдневно пътуване в Саудитска Арабия, за да открият лудия убиец, който стои зад бомбеното нападение.

След кацането в пустинното кралство Флюри и неговият екип откриват, че саудитските власти са подозрителни и недружелюбни към американските натрапници, които се намесват в проблем, който местните считат, че е от вътрешно естество.

Спъвани от протокола и с часовник, отброяващ отпуснатото им време, агентите от ФБР разбират, че усилията им са безполезни без доверие от страна на местните власти, които искат да намерят терориста в тяхната държава със собствените си методи.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar