За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

понеделник, октомври 05, 2009

Филмов каталог - комедии


Още един заместител на моите отговори на въпроси от сорта: "Какви са последните забавни филми, които се появиха на големия екран? , " Кажи каква комедийка да гледам, че съм поканил компанията да се посмеем малко ? " ... И още толкова много подобни въпроси, които често пъти няма как да мога да дам коректен и точен отговор за всеки един от киноманите.

Всеки от нас има различно чувство за хумор - някои се наслаждават да просташките комедии тип "Американски прелести" и "Американски пай" (нищо против американските комедийки, харесвам ги :) ). Други им допадат красивите романтични комедии, които хем ни разсмиват хем заради тях проронваме по някоя сълза, например "P.S I love you". Има почитатели и на невероятно странния жанр, нашумял напоследък - ужаси-комедия, който пък определено ни докарва до невероятни емоционални изживявания. Ето каква е целта на фимовия каталог с комедии - да Ви помогне в избора, да Ви улесни и насочи към най-подходящия филм за Вас самите. Защото само Вие знаете най-добре какво ви се гледа !

Дали в голяма компания, или просто с любимия човек, практиката доказва, че най-гледани и най-търсени са комедиите. Неминуемо попиваме някои от лафовете , които чуваме в тях или разиграваме сценки от любимите си такива , за да впечатлим приятелите си с уменията си да ги разсмиваме. Филмите, които ни носят най-много положителен заряд и страшно много усмивки !

Сега New Movies | Нови филми преглежда, подбира и препоръчва едни от най-добрите 30 комедии споменавани тук, грижейки се за доброто Ви настроение и това на вашите близки, приятели и познати. Как може да се възползвате от напълно БЕЗПЛАТНОТО удоволствие ... просто следвайте тези 3 лесни стъпки и .... приятно гледане !
  1. Изтегли каталога БЕЗПЛАТНО ТУК
  2. Отвори го ( нужен ти е PDF reader, например Acrobat Reader, Foxit Reader ... )
  3. Разгледай и си избери заглавие
Вече знаеш какво ти се гледа и можеш да се разходиш из торент сатовете и да го намериш ! :)

Кампанията с Филмовите каталози продължава, освен комедиите и ужасите, които подбрах за Вас, следва нов каталог. Подробности за това какъв и кога ... всичко с времето си !



Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

4 коментара:

Анонимен каза...

Доста добро списъче ;-)
Но аз бих добавил и Ten Inch Hero - http://www.imdb.com/title/tt0829297/

:-P

Bla каза...

Хуморът е ужасно субективно нещо.

movie-bg каза...

Много добър списък, и много удобен за избор на подходящата комедия.

Анонимен каза...

ако Американски Прелести е "просташка комедия", мисля няма нужда да разглеждам каталога....