За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

събота, август 15, 2009

The Final Destination 4 (2009)


Световна премиера: 28/08/2009
Жанр: Ужаси

Режисьор: Дейвид Елис
Участват: Микелти Уилямсън, Криста Ален, Боби Кампо, Шантел ВанСантен, Халей Уеб

Трейлър

Сюжет

Четвъртата част на смъртоносния филм The Final Destination вече няма търпение да излезе на големия екран. Доста противоречиви мнения има за него. Може би защото колкото и креативност да се вложи в продължението, щом то е 4-то някак историята е вече прекалено добре позната. Въпреки всичко филмът се отличава от останалите по едно нещо - има 3d вариант, който не бива да се пренебрегва. Очаква се да е наистина невероятен триизмерен филм. Нека видим повече и за сюжета.

Ник и няколко негови приятели отиват на рали състезание за уикенда , за да се насладят на скоростната напредвара с коли. Точно тогава отвратителният инцидент навлиза в публиката със 180 км/ч. Хората са разпръснати, паника, разкъсани тела и части. Неподозиращо момиче бива обезглавено от летяща гума на състезателна кола. Навсякъде има масови експлозии, хаус и паника. Внезапно остатъите от стадиона се сриват върху подивялата от ужас тълпа.

Тогава Ник осъзнава, че това е видение, показващо какво ще се случи. Незабавно напуска стадиона с още 12 човека, за да избегне катастрофата. Уви, смъртта се връща , за да завърши започнатото. Тя е бясна, защото има оцелели и ще предизвика най-бруталните инциденти виждани някога, за да ги довърши.

Определено филмът обещава ефекти и май това ще му е и силната страна. Дано поне да са достатъчно добри.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

2 коментара:

Анонимен каза...

филма е хубав, но го гледаите в киното, но тряябва да имате яки нерви

Вал Гетова каза...

Много хора определено го харесаха .... :)