За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

вторник, август 05, 2008

Mamma Mia! (2008)

Световна премиера: 18/07/2008
Жанр: Комедия / Мюзикъл

Режисьор: Филида Лойд
Сценарист: Катрин Джонсън
Участват: Колин Фирт, Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Аманда Сейфриед, Джули Уолтърс, Доминик Купър, Кристин Барански





Трейлър може да гледате ТУК.

Сюжет:

В Атина се проведе официалната промоция на филма „Mamma Mia!”, на която бяха поканени 200 журналисти от цял свят, включително и от САЩ. Премиерата на дългоочакваната музикална лента беше в Лондон, а по гръцките екрани филмът се завъртя на 3 юли, т.е. преди да тръгне по екраните в Европа и Америка.

За промоцията на филма в Атина пристигнаха изпълнителите на главните роли Мерил Стрийп и Пиърс Броснън, режисьорката Филида Лоид и продуцентите Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, която е от гръцки произход. Самата лента беше снимана миналото лято на гръцките острови Скопелос и Скиатос. Филмът е направен по едноименния мюзикъл, който бе посрещнат с огромен успех от зрителите в цял свят, включително и в Гърция.

Във филма звучат най-големите хитове от репертоара на легендарната шведска група АББА – едноименната Mamma Mia!, Dancing Queen, Super Truper, SOS, Momey-Money-Money, I Had a Dream и много други. Сюжетът е много семпъл – красивата Софи е отгледана от майка си Дона (Мерил Стрийп) на малък гръцки остров. Когато идва моментът да се омъжи тя кани тримата вероятни свои бащи (Пиърс Броснън, Колин Ферт и Стелан Скарзкард). Какво се случва по-нататък? Може би трейлърът на филма ще ви подскаже идеи.

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar