За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

сряда, януари 21, 2009

The Uninvited (2009)

Световна премиера: 30.01.2009
Жанр: Драма, Ужаси, Трилър


Сценарист: Крейг Росенберг
Режисьор: Чарли Гард, Томас Гард
В ролите: Елизабет Банкс, Ариел Кебел, Дейвид Стратърн, Емили Броунинг, Дани Бристол




Трейлър


Сюжет

The Uninvited
е нашумяващ римейк на южнокорейски филм на ужасите, озаглавен "История за две сестри", който излиза през 2003 година. Филмът е обявен за твърде жесток заради непоносимите си сцени, сексуалното съдържание, недопупстимия език, който се употребява и пиянските сцени. Въпреки всичко сега нонвата лента се очаква да стане поредния филмов хит.
Анна Ридел (Емили Броунинг) се завръща в дома си при своя баща (Дейвид Стратърн) и сестра си Алекс (Ариел Кебел) , след като е прекарала време в болницата, след трагичната смърт на майка си . Нейнонто възстановяване е секнато когато тя разкрива че баща й се сгодява за предишната медицинска сестра на майка й - Рейчъл (Елизабет Банкс). Същата нощ Анна е посетена от духа на майка си, който я ппредупреждава за намеренията на Рейчъл. Заедно Анна и Алекс се опитват да убедят баща си че настоящата им мащеха не е това, за което се ппредставя и това, което трябва да представлява щасатливо семейство се превръща в жестоки битки на воля между доведените дъщери и мащехата им.
Звучи като пприказка но всъщност тя ще ви стресне, а дали ще има happy end... това и аз не мога да ви кажа, за това... Приятно гледане :) !
Благодарение на Wikipedia
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar

1 коментара:

Анонимен каза...

Гледал съм оригинала - така ме плени историята и героите, че го пуснах за втори път :) Дано и този да е добър!