За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

сряда, януари 21, 2009

The Pink Panther 2 (2009) | Розовата пантера 2 (2009)

Премиера в България: 13.02.2009
Световна премиера: 06.02.2009

Жанр: Комедия


Режисьор:
Харълд Цварт
В ролите: Стив Мартин, Жан Рено, Емили Мортимър, Анди Гарсия, Алфред Молина, Джон Клийс




Трейлър



Сюжет

Търъм търъм, търъм, търъм търъм търъм ... след прочитане на заглавието няма как просто да не затананикате мелодийката на всеизвестнаата ни Розова пантера... неизбежно е :) Само името ви развеселява? ..Има защо ..
Забавният Стив Мартин отново се превъплъщава в ролята на детектива, която се популяризира от известния Питър Селър още през 2006 година с първата част на филма. Най-ценните съкровища в света са откраднати. Легендарният диамант Розовата пантера изчезва последен и Главния инспектор Дреифъс се съюзязва в отбор от международни експерти и детективи , за да проследят крадеца и да открият липсващите артефакти. ППоследното поппълнение на отбора естествено е добре познатия нин детектив Жан Кло - Стив Мартин, неустрашим и чудат както винаги, той почти е хванал своя човек. Жан Рено и Емили Мортимър изиграват добре ролите си като помощници на детектива.
Дали този път ще се правят с разкриването на загадките , дали отново ще ни засипят с комичните ситуации типични за Стив Мартин ... а дали изобщо втората част ще може да се мери с първата? .. гледайте и ще разберете. Приятно гледане :)!

Благодарение на IMDB

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar