За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

сряда, януари 21, 2009

New in Town (2009) | Нова в града (2009)

Световна премиера: 30/01/2009
Жанр: Комедия

Режисьор: Джонас Елмер
Сценарист: Кен Ранс
Участват: Рене Зелуегер, Хари Коник Джуниър, Натан Филиън, Шафон Фалон, Франсис Конрой, Дж.К. Симънс, Рашида Джоунс





Трейлър



Сюжет

Дали тази комедия ще е провал за Рене Зелуегър или пък ще ни накара да се усмихнем. Лично аз подхождаам с голямо недоверие към този филм, тъй като сюжета на пръв поглед не изглежда нещо изключително на фона на многото любовни американски комедийки, но въпреки това, нека дадем шанс и да видим все пак за какво иде реч... :)
Високо квалифициран консуллтант ,влюбена в богатия и лъскав живот на Маями е изпратена в средата на нищото, а именно - градчето Минесота. Целта на пътуването е да нагледа преструктурирането на производствената фабрика в града. След преминаването през студеното посрещане от местните, заледените пътища и смразяващо студеното време, тя успява да се стопли с очарованието на малкия град и в последствие открива , че е приета от местното общество. След като предлага затварянето на единствената фабрика в града и оставяйки цялото население без работа, тя е притисната да преосмисли своите пприоритети и цели. Тогава се заражда идеята да намери начин да спаси града.
Лежерно филмче, което ще ни накара поне да се отпуснем , ако не друго, така че... Приятно гледане:) ! А ако не ви се услади, може просто да преминете на следващия в блога и да си харесате най-подходящия :)
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar