За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

неделя, януари 25, 2009

Friday the 13th (2009) | Петък 13ти (2009)

Премиера в България: 13.02.2009
Световна премиера: 13.02.2009
Жанр: Ужаси

Режисьор: Маркъс Ниспел
В ролите: Джарет Падалеки, Даниел Панбейкър, Аманда Ригети, Травис Ван Уинкли





Трейлър



Сюжет

След като направи хитовия римейк на “Тексаско клане”, режисьорът Маркус Ниспел ни предлага нов прочит на друг култов ужас ...

Младите приятели Уитни, Майк, Ричи, Аманда и Уейд се оказват безследно изчезнали в горите, в близост до Camp Crystal Lake ( направен по оригинала си от 1980г. - Петък 13ти) след като са се поддали на своето любопитство и са станали жертва на психопат убиец, който върлува там. Медувременно първоначалната идея на Джена, Брий, Чуий, Челси, Лорънс и Нолън е да отидат на гости на Трент в неговата караванка на същотото това езеро и да се отдадат на секс, наркотици и разврат за цял уикенд. За жалост обаче тези дни за тях се превръщат в най-големия им кошмар след като самотния пътник Клей се среща с тях и им съобщава за мисията си - да намери изчезналата си сестра Уитни. Съвсем скоро младежите се срещат очи в очи със злото, коетъо се е преродило и преобразило, а неговото име е Джейсън Форхис.
Дали този римейк ще напомня отчайващо на “Тексаско клане” или пък ще бледнее пред оригинала си... може само да предполагаме , а съвсем скоро да изпитаме и границите на своя страх относно ужасите . Приятно гледане ! :)

Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar