За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

неделя, февруари 03, 2008

Два нови филма в развитие





Сърфирайки си из нета попаднах съвсем случайно на кадри, които ме грабнаха от първия път и запалиха любопитството ми...Всъщност става въпрос за два филма, които ВЕЧЕ нямам търпение да седна и да гледам,а те все още са в развитие и не се знае кога зрителите ще могат да се докоснат до тях.Стига догадки :) , става въпрос за Нов филм свързан с Индиана Джоунс - Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп (2008)  и филм, който включва изключителния сексапил на Анджелина Джоли - Неуловим "Wanted" (2008)... и все пак ето нещо в повече за всеки един от тях, дано скоро успея да представя и ревютата им изчершателно:

  • Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп (2008)
За какво става дума
През 50-те години, професор археолог обикаля света в търсене на изгубени съкровища...

Защо го очакваме с нетърпение
Ще сме луди да не го очакваме. Трилогията за Индиана Джоунс най-сетне има продължение – една мечта се е превърнала в реалност. Джордж Лукас като сценарист и продуцент и Стивън Спилбърг, който казва, че е поел режисурата заради феновете. Въпреки дезертьорството на Шон Конъри, актьорският състав изглежда перфектен, но главното очакване е насочено към завръщането на Героя, който накара всички мечти да мечтаят – митичният Харисън Форд, облечен в кожени дрехи и убийствена усмивка. Този път той се захваща с руската армия, с една изгубена цивилизация и... с Кейт Бланшет. Въпреки напредналата си възраст актьорът не ни пречи да повярваме в мечтата за перфектното киноприключение!

Любопитно
Този четвърти епизод от приключнията на Индиана Джоунс се подготвя повече от 10 години. Най-честата причина за отлагането е била неудовлетвореност от сценария (сред отхвърлените ръкописи е и този на Франк Дарабонт).

  • Неуловим "Wanted" (2008)
Няма как да не предизвика интерес и първият холивудски филм на руския режисьор Тимур Бекмамбетов ( „Дневна стража"), особено пък като добавим и изпълнителите на главните роли Джеймс Макавой (от „Изкупление"), Морган Фрийман и Анджелина Джоли ( последната е в много ядосан вид в повечето кадри).

И за тази статия бих казала:
"to be continued..." :)







Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar