За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

сряда, септември 09, 2009

Whip It (2009)


Световна премиера: 09/10/2009
Жанр: Комедия / Драма

Режисьор: Дрю Баримор
Участват: Дрю Баримор, Елън Пейдж, Марсия Гай Арден, Джулиет Люис, Джими Фалън, Кристчън Уилг, Даниел Стерн

Трейлър

Сюжет

Този филм представя дебюта на Дрю Баримор като режисьор. Определено добро решение първия филм да е колежанска комедия, примесена с драма. Можем да очакваме и присъствието на сексапилния режисьор в някои сцени, все пак не се е сдържала да се порадва на камерите от двете страни.

Историята е за бивша красавица от грандиозно състезание по красота, на име Блис (Елън Пейдж) , която й се налага да остави короните си в миналото след като я провалят. Така от зле стекли се обстоятелства, търсейки своето "племе" тя се присъединява към състезателния отбор по ролкови кънки. Докато майка й предпочита Блис да зареже кънките за нейна безопасност и да застане отново пред журито за красота, разбунтувалата се тийнейджърка предпочита да търси мъдростта в думите и постъпките на грубия си и свадлив ментор - Малис (Кристчън Уилг).

Блис всячески се мъчи да се научи на триковете, които й преподават момичетата от отбора, които ще й послужат на кръглия терен. Вдъхновяваща история за неугасващия и непреклонен дух на момиче осъзнало, че расотата не е всичко и такова намерило мястото си в едно различно общество. Забавният сценарий е писан от бивша състезателка по ролкови кънки - Шауна Крос, което го прави още по-интригуващ и подробен.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar