За Блога

Най-добрите филми Ви чакат, за да ги гледате. За да разберете кои са те, четете тук и бъдете информирани !

Не пропускай новите филми

Въведете email за най-интересното:

вторник, август 18, 2009

Jennifer's Body (2009)

Световна премиера: 18/09/2009
Жанр: Комедия / Ужаси


Режисьор: Карин Кусама
Участват: Адам Броди, Дж.К. Симънс, Меган Фокс, Джони Симмонс, Аманда Сейфриед

Трейлър

Сюжет

Филм за раздадено правосъдие или жестоко избиване на мъжкия пол ? А може би и от двете по малко. Интересно решение на режисьора да засегне темата за отмъщението на жените към мъжете. Ето и малко за сюжета.

Студентка от университета - Дженифър (Меган Фокс) е обсебена от гладен демон. Самата тя знае, че е невероятна, неповторима и възхитителна - истинско зло в университетската среда - най-страхотното момиче. След обсебването си обаче тя се превръща в истинско зло - демон. Блестящата красавица се превръща в бледо, болнаво същество жадуващо за вкусно парче месо. Така момчетата , които никога не са имали възможноста да имат нещо общо с безсърдечната сладурана, сега има проблясък за тях, поради неутолимият й апетит в буквален смисъл.

Докато най-добрата приятелка на Дженифър - Нийди (Аманда Сейфриед) е обречена да живее в сянката й, сега се оказва, че трябва да се грижи за сигурността на младите момчета в града и най-малкото поне да останат живи. Това включва и собственият й приятел Чип (Джони Симмонс). Филмът, продуцентът и режисьорът се забъркват в една тъмна тъмна територия, използвайки преплитането на Ужас и комедия, за да представят на зрителя стръмния терен на съзряването.
Първия Български Бутон за споделяне Stumble Upon Toolbar